За нас

За нас

Puppyish

 

През 2011 Гугъл казваше на Puppyish „пъпиаш“, доколкото моите уши чуваха. Така бе наречена първата, дано вечна, мечта на мен, Надежда. Нещата стояха така, че името трябваше да е на английски, но пък значението и на български е точно такова, каквото трябва да бъде. Означава НАХАКАН. Носи със себе си настроение и изразена идентичност. Важно беше за Надежда името да е и послание, и цел, и начин и, и, и… и да води към правилните ситуации. Аз, Надежда, заявявам отговорно, че с името уцелих по много различни начини джакпота. Много асоциативно е. Пъпеши ли яде някой, нещо кучешко може би… какво значи всъщност? И хората питат, и аз обяснявам. Ето, нека тук, ясно и гласно, в първата статия в първия сайт Puppuish.eu, разбулим тази мистерия! Puppyish значи „нахакан“!!!

 

Нахакан?

Да бъде един човек нахакан, значи той да бъде добре запознат със ситуацията, в която се намира, най-често нахаканият сам създава ситуация. Нахакан е този, който добре обмисля възможностите си и който винаги знае кога, как и къде ще се позиционира по-добре. На нахакания никога не му стига – каквото и да е. Нахаканият мисли винаги и за още нещо, любопитен е, пипа и пита. Не търси разрешение, защото вече знае може ли, не може ли, ако не може, какви са последствията, ако има такива изобщо. Нахаканият е рисков играч, когато трябва, и предпазлив, когато не е сигурен, че рискът си струва – по всяка вероятност обаче пак рискува. Винаги печели, защото дори когато губи, анализира, оптимизира и продължава смело напред. Има и своите минуси – малцинство е, но все пак това не му пречи да е какъвто е, дори му харесва, ако въобще го осъзнава като минус, или осъзнава като цяло. Нахаканият не се навърта, около него се навъртат. Той има собствен морал и собствена ценностна система. Той е човек, но повече от повечето хора истински и повече от повечето хора себе си. Той е Puppyish.

 

Кратката история

През 2011 година Puppyish произвеждаше работни облекла. До ден днешен това е неизменна част от опита и от пазара ни. От тогава до сега оптимизираме работния полугащеризон, за да направим най-активната част от ежедневието на всеки от нас по-комфортна и по-удобна. Подобрявайки непрестанно нашите гащеризони, получавахме все по-позитивни реакции и все по-лоялни клиенти. В един момент осъзнахме, че ние не правим само гащеризони, осъзнахме, че ние произвеждаме стандарт. Замислете се, кога човек е по-трудоспособен? Минимум, когато не го опъва гащеризона – this simple. След като постигнахме нужния комфорт, започнахме да експериментираме и с нови материи, да бъдем по-смели и по-налудничави. Вече много малко хора търсят нашия първи син гащеризон, вече всеки си е с претенциите и всеки си е Puppyish!

Модни облекла Puppyish първо опита да прави за други, но от описанието по-горе сами ще се досетите, че не ни се понрави на философията на нахакани и така се стигна до 21 септември 2016 година, когато бе лансирана първата колекция дамски облекла – „П(р)олет на есен“. На събитието по повода дойдоха много над очаквания брой хора, повечето от тях дори и не подозираха какво ще ги сполети, аз – също…  но беше приказно и ужасно приятно изживяване! На 22 септември същата година равносметката показа, че не трябва да се пропуска нито един следващ сезон! Нови познанства, нови клиенти, нови приятели, нови партньори. Нов хъс! Доверие!

Фотограф за събитието и за официалната фотосесия на колекцията беше Фрости.

В началото на декември 2016 година последва и втората колекция – зимни тоалети, но този път освен за дами, и за господа! Стилът беше доста по-елегантен, появиха се и първите брандирани тениски и блузи, а хората, които присъстваха бяха олеле(!) много!

Фотограф за официалната фотосесия на колекцията беше Фрости, имахме и любезното съдействие на Светла и Пепи, които бяха прекрасни в ролите си на модели. Съдействие получихме от бар Мемо. Партньори за събитието бяха Old1 и Sonno.

Третата колекция беше отредена за пролетния сезон, напълно различна от всичко до този момент – над 50 уникални модела облекла, дамски, мъжки и унисекс. Всяка дреха с ръчна декорация, всеки дизайн – неповторим. Прекрасен екип се погрижи всичко да изглежда толкова професионално и страхотно, и Puppyish!!!

Тук екипът беше неземно голям като възможности и ефективност! Фотограф – Гогата мастъра! Той засне както събитието, така и видео ревюто, така и официалната фотосесия за колекцията. Феноменалните Маргарита и Лазар бяха повече от прекрасни модели! Хостеса за трети пореден път беше Ели, а Сашо ни подари прекрасен репортажен материал за случващото се :)!

През това кратко време Puppyish не спря да актуализира своите модели и да научава нови техники, похвати, занаяти. Същевременно Puppyish се погрижи за организацията, украсата и тоалетите на няколко сватбени приключения! Създаде лоялни клиенти, които не пропускат да поръчат поредното панталонче. Съпроводи със стайлинг и изпълнение първите си абитуриенти.

 

Всичко това се случи толкова бързо, че така и не оставаше време за сайт, блог, онлайн магазин, но ето – вече се работи по въпроса и съвсем скоро всичко ще бъде още по-лесно достъпно и още по-ясно и гласно представяно пред вас.

В този блог очаквайте информация полезна и за вас, и за нас! Обещаваме интересни статии, хубави снимки и неща, които да искате!
С най-топли и усмихнати нахакано чувства,

Puppyish

 

 

За автора

Споделяне

Вашият коментар