Като за начало!

Като за начало!

 

Здравейте, прекрасни хора! Този блог полага основата на моите много конкретно модни съвети и решения! Надявам се да се справя добре с модното блогърство, надявам се и да съм ви интересна и полезна, и .. Като за начало, как да започваме, каквото сме решили да правим?

 

 

Реших да разкажа за един особено интересен ден, трябваше да се случат много неща, които изискваха от мен да бъда изключително подходящо изглеждаща по много различни начини. Точно заради това направих ясен кратък списък къде и кога трябва да съм и как трябва да изглеждам, за да представя себе си в най-подходяща светлина и съответно да мога да постигна поставените си цели.

 

Имах две основни мероприятия поставени в дневния ми график, така добре разположени във времето, че да мога да вместя и много други малки нужни или просто приятни неща! Първото ми мероприятие беше да бъда гост на Силвия Домозетска в нейното предаване по телевизия „Дартс“„На Чаша Вино“ в 14 часа и след това в 17 и 30 първа среща на „Женски съвет“ към община Благоевград.

 

 

 

Тъй като първият ми ангажимент се отнасяше и до първи опит в тези среди, реших, че е време по женски да положа грижи за себе си, като си подарих нова прическа, нокти и грим – многото малки неща разположени преди първото ми забавление! Прическата беше всъщност оформяне на избуялата ми грива при Мони, ноктите направих сама (научих се да си слагам  shellac, много съм щастлива), а за грима помолих Мариета, която вие добре трябва да познавате от последната ми колекция за Puppyish By Nadezhda Chervenkova. Ами, обожавам се така специална! Всички колективно решихме какво да сътворим върху мен, за да мога лесно да лавирам и да изглеждам подходящо на двете така различни и важни мероприятия.

Гримът беше Nude, оптимално натурален, просто скрихме няколко недостатъка и подготвихме прекрасна основа за леко подчертани с вежди очи и лилаво матово червило. Така лицето ми беше добре подготвено за камерите, а след това просто добавих леко по-тъмни сенки на горния клепач и имах нова визия за втория ми ангажимент. Ноктите в класическо червено с леко остра форма на плочката – класика, а както добре знаем, класиката подхожда винаги и навсякъде! Косата ми се оказа достатъчно дълга за едно рошаво „каре“, перфектна прическа и за двата основни тоалета, който смених през деня.

Веднага след първата ми задача се отбих при моето приятелче Наско, който направи доста готините снимки за тези първи блогове. След като смених тоалетите и преди второто ми голямо събитие за деня, отново посетих Наско 😀 за снимки на втория тоалет, тенкю, Наско!

 

За това какви и как комбинирани тоалети избрах ще можете да разберете в следващите два блога!

За автора

Споделяне

Вашият коментар