Минималистичен кич

Минималистичен кич

 

 

Минималистичността е в основата на Puppyish, но никога самостоятелно по типичния симпъл вид.

Върху стабилната основа си позволявам да поставям всякакви смелости и лудости в цветове и материи. Кройка, състояща се от 1,5 парчета създаде над 30% от Pup1718. Буквално откопираната дамска фигура създаде прекрасно поле за изява на зимните PupЦветя. За разлика от другия вид декорация за Pup1718, тази пожела снабдяването с много специфични материали и по-конкретно конци. Използвани са едро сукани и много дебели конци, за да може да бъде обособена професионалната шевна машина като бродировъчна.

Всяко цвете, без запълващите  елементи, е отнело минимум 12 минути, като включим смяна на конци и калери, но не и подборът им и настройките спрямо тях на машините.

 

Създаването на тези цветя не може да се нарече работа, а генерално удовлетворително рисуване на ръка с машина, а всичките настройки смело оприличавам на любопитното разбъркване на бои до получаване на идеално смесения цвят. Толкова вдъхновяващи са цветята, че пожелаха своята аранжировка. Така се появиха и първите допълващи аксесоари – коланчетата.

 

За коланчетата се получи едно много дълго търсене и лутане за най-подходящите катарами. Всъщност, катарамата трябваше да е една като модел и цвят и най-подходяща за всяка дреха от колекцията. 3 дни преди представянето на колекцията, чудото се случи – катарамите се появиха по най-неочаквания начин от най-неочакваното място, за щастие в достатъчно по-голяма бройка, за да има още мноооого коланчета!

 

 

За автора

Споделяне

Вашият коментар