Първа изява в телевизионен ефир!

Първа изява в телевизионен ефир!

Предаването „На чаша вино“ кани гости, които са част и имат отношение към културния живот в югозападна България. Сред гостите на предаването са били ужасно известни и важни за страната ни личности, като Петя Буюклиева, Йордан Караджов, Иван Юруков, Орлин Горанов, Елен Колева, Стоянка Мутафова и още десетки прекрасни човеци! Представяте ли си колко поласкана бях, когато получих покана, да изпия чаша вино в компанията на синеоката Силвия Домозетска?!

Много е хубаво, когато ни предстои нещо, да бъдем подготвени за него. Затова изгледах или по-скоро изслушах колкото можах повече предавания в двата дни преди снимките. Установих, че ситуацията там е приятелска, усмихната и особено комфортна. Разбрах също и че всичко е просто един натурален разговор без преструвки и заготовки. Тези мои заключения доста ме зарадваха, защото така много лесно подбрах подходящата си визия.

След дългия увод в ситуацията, да продължа по същество! Тъй като темата на разговор бях аз като дизайнер, реших да облека собствен тоалет от няколко части, не че имам други дрехи, но ако имах, щях да ги пренебрегна, без въобще да се замисля.

Реших да съм с един от многото си панталони, единствен в последната ми колекция – черен панталон, особено тесен с висока талия, с имитация на цип. Закопчаването му е чрез прехлупваща се върху предната задна част. Така де, панталонът е основно спортен, но заради цвета и силуета, винаги изглежда респектиращо. В панталона загащих лъскавото полото от новата колекция. Прецених, че липсата на плът е подходяща за първи телевизионен опит. А и защото съм слабичка, реших да не показвам голи ръце и стърчащи кокали. За да не съм само с блуза и панталон, добавих и една жилетка от студена вълна, която беше част от пролетната колекция за 2017 година. Връхната ми дреха беше прототипът на двулицевото черно-бяло палто от Pup1718. Откраднах черните кецове на свекърва ми, сложих си почти единствените бижута, които адски добре се вързаха с копчетата на панталона и като цяло с всичко останало. Натъпках си синята вълнена чанта с още интересни неща и потеглих.

Още с първото здрависване вярвам че химията избухна, подборът на дрехи, аксесоари и обувки беше идеален за това, което последва, а и оказа се, че всички от екипа на телевизия „Дартс“, с които се запознах,  имат доста готино чувство за стил! Надявам се това да не бъде последната ни среща и защото така и така го споменахме в ефир, може със Силвия да ви спрем с една модна полиция по благоевградските улици 😉

Благодаря ви за вниманието, приятели! Ако блогът ми е събудил неща у вас, спокойно ги споделете в коментар!

За автора

Споделяне

Вашият коментар