Рециклирането като страст за творчество

Рециклирането като страст за творчество

Рециклирането се оказа голяма любов за мен, Надежда. От нямане, от прекомерно разпалено въображение, от страстта „нищо-нещо“ или просто от желанието за нови възможности в стари палта, не зная, но рециклирането Е!

Прекрасно ясно е, че с малко въображение може да се случат немислими неща. От 2011 година се занимавам с каквото се занимавам в различни форми. От тогава, до сега винаги се появява някоя съседка, леля, случаен човек, който ми казва: „Хей! Знаеш ли, аз имам цяла торба с конци и така ми стоят, няма какво да ги правя..“ и така, торбата с конци под формата на сборен чувал с не само конци, се оказа огромна част от малкото ми ателие ….

Не трябваше много време за да се досетя, че ако не почна да правя нещо с тези чужди боклуци, то те ще станат мои боклуци. А не малко бях чела за вредите от начина по който тези материали поемат следващ път извън производствена среда по много вреден за цивилните човеци начин …

Така вече знаех, че нещо трябва да се случи, с нужното търпение и много грешни настройки на някои машини се случи магията и много километри полиестерни конци станаха част от Pup1718.

За автора

Споделяне

Вашият коментар