С мисъл за първото впечатление?

С мисъл за първото впечатление?

Когато човек уважава себе си, не намира и едно извинение да не изглежда добре! А кое е „добре“ е толкова относително, че и цял живот да пиша, на дали бих обяснила и капчица информация. Затова аз подхождам по мой метод към избора си на визия за определени дейности, в които искам да участвам. Задавам си един единствен въпрос, след това всичко просто се нарежда. „Какво искам да постигна?“, това е извора на моите решения.

От редовното ми претърсване на Фейсбук за събития в Благоевград, които биха били интересни за мен, попаднах на първата среща на „Съвета на Жените“ към община Благоевград. Ясно беше, те ме викаха! Нямаше никаква конкретна информация освен ден, час и място, но от опита си бях сигурна, че каквото предполагам, ще се окаже правилно за този съвет. Дойде моментът да си задам въпроса, а отговорът за мен, беше ясен – „Искам да създам полезни контакти с активни хора“. Това значеше, че облеклото ми не трябва да е натрапчиво, но за да не се просто впиша сред хора в зала, трябваше да добавя и забележим от далече акцент.

 

 

Избрах дълга туника с дълбоко V-образно деколте, което запълних с цветна „развързана“ риза. Сложих си любимият дънков панталон, чийто цвят, в комбинация с всичко останало, не привличаше никакво внимание – идеално! Обух си ужасно високите лилави боти с кафяв дебел ток, за да мога при всички положения да виждам всичко, което искам да видя :). Връхната ми дреха беше любимото ми „Палте“, което не издържах и взех за себе си!!!! Завърших визията си със синя вълнена чанта и големия, привличащ окото акцент – Пухкавият шал (Скоро последният шал е бъде качен в онлайн магазина!)

Залата се оказа особено пълна, а аз определено положих основата на няколко познанства с голям потенциал. Дано има резултати, за които да ви разказвам! Ако се вълнувате повече от активностите ми в различните от модата сфери, споделете ми и ще разкажа повече 🙂

За автора

Споделяне

Вашият коментар