Pup 1718 с много малко думи…

Pup 1718 с много малко думи…

 

Pup1718 е последната колекция на Puppyish By Nadezhda Chervenkova. Защо Pup? Защото е част от цялото Puppyish и 1718, защото е преход! В тази колекция се виждат сборните усилия от всички предходни 4 колекции и с нея нахлуваме в 2018 с много положителна равносметка!

Сухата информация за колекцията е, че се състои от около 50 униката дамски облекла и аксесоари и мъжки блузи и че са използвани 3 основни цвята – черно, розово и синьо. Приложени са два метода за декорация – ръчно рисувана на машина бродерия, да, знам как звучи J и грешно използване на машина, която съвсем не се ползва за декорация заредена с предназначени за изгаряне полиестерни конци. Кройките са в две основни направления – минималистични и много усложнени. Дължините са или много големи или много малки, Деколтетата са или до пъпа или са поло. Колкото повече мисля за колекцията, толкова повече мога да разказвам, защото тези основни неща са толкова умишлено подбрани, че книга може да се напише. Ще се опитам в отделни блогове да разкажа за по интересните части от концепцията.

Дата за представянето на колекцията беше 16 Декември 2017. Месец по-рано беше представен трейлърът за мероприятието заснет със Снеж, която познавате от летния проект. След като първата част от дрехи бяха готови, дойде и първият гост в ателието – Мира! С нея започнахме да разказваме любопитната история на идилия и лудост, може би симбиозата на които изгражда Puppyish By Nadezhda Chervenkova. След това се появи нуждата от генералната EgoСила, готовност, откаченост и изригване! В ролите влезе Мариета, официалното лице на колекцията!

Седмица преди декември бяха готови и първите покани, само подшушването за тях бе достатъчно, за да се наложи да бъдат направени 3 тиража, което ме подсети да увелича поръчката за така специалния ни кетъринг!

Дойде и денят! На едната стена се проектираха всички видеа. Дрехите бяха готови, Shasho сподели доста техника, за да може да обособим „студио“, в което всеки да се почувства модел, Боби седеше зад апарата, но очаквайте цяла фотосесия с него и партньорка пред обектива! Марио и Мариета се оказаха Виноноски, защото обещаните от ресторанта неща така и не се случиха! Така екипът ни за обгрижване на вас остана само със Зоя и Ели, но се оказа, че това далеч не е проблем за машинките! Имах щастието да получа много важни подаръци – снимките на Shasho, Delivero и Kitanov, микс от които можете да разгледате във фейсбук албума за събитието.

Хей! Хора! Вие бяхте над 100! Направо около 130 човека! Очаквах ви с около 60 по-малко! Благодаря ви!

Освен суперските емоции, се случи най-важното! Първата стъпка напред в новото! Рано е още да се каже, но Puppyish започва да гледа и в още една посока! Очаквайте по-подробни постове за колекцията, не пропускайте да посетите online магазина, от който можете да си поръчате каквото е останало! Също не се колебайте да ми гостувате в ателието за да премерите лично дрехите които ви вълнуват!

 

 

За автора

Споделяне

Вашият коментар